O nama

LED S&G Media d.o.o. je preduzeće sa sedištem u Beogradu koje teži da inovativnim pristupom izmeni pristup oglašavanju putem LED displeja. Osim toga, težimo i da uvedemo tehnološka unapređenja u ovaj oblik oglašavanja. Inovacija je očigledna u samom konceptu LED displeja postavljenih na kioscima, i to na mestima gde je prethodno bilo rešenje sa statičkim štampanim plakatom.

Tehnološka unapređenja su uvedena u načinu upravljanja mrežom displeja pomoću Cloud tehnologije, koja omogućava potpunu kontrolu mreže preko Interneta. Takođe, naši led displeji poseduju mogućnost prikazivanja 3D sadržaja. Pokrivenost centra Beograda, ekspeditivnost i kvalitet usluge izdvaja nas od konkurencije.

NAŠA VIZIJA

ZAŠTO OUTDOOR LED DISPLEJI?

Spoljno oglašavanje omogućava da propagandna poruka stigne i do onih koji ne gledaju televiziju, ne slušaju radio, ne čitaju dnevne novine, ali su ipak u kretanju, nailaze na poruke koje doprinose stvaranju imena i branda, povećavajuju prodaju i poboljšavaju poslovne rezultate. Spoljno oglašavanje, bilo samostalno ili kao deo media mixa, jedno je od najefikasnijih medija sredstava promocije – jedino na kojem propagandna poruka traje neprekidno! 24 sata dnevno! Spontano zapažanje velika je prednost spoljnog oglasa.

KONTAKTIRAJTE NAS
Fleksibilnost

Moguće je vremenski i lokacijski definisati pojavljivanje marketinških poruka na mreži u zavisnosti od kretanja ciljne grupe.

Efikasnost

U 8 sekundi emitovanja, a minimalno 1300 puta dnevno po lokaciji, pokretni deo obezbedjuje pažnju, a jasna i kratka poruka lako se pamti zbog jakih boja.

Naša vizija je da postanemo lider u ovoj vrsti outdor oglašavanja time što ćemo izvršiti proširenje mreže za početak na ceo Beograd, a zatim i u svim većim gradovima u Srbiji.